24/5/12

NOVETATS DEL TEIXIT DELS COETS

Hola famílies! Abans de res, mil disculpes!. Hem estat tant atrafegats amb el teixit, que no hem tingut un moment per res. Ja sabeu, de paraula, les novetats: 1.El Dr. Odintsov va rebre la nostra carta amn molta il.lusió i vàrem fer una xerrada a través de l'Skipe amb ell per conèixer-nos i poder-li fer les nostres preguntes.
2. Va venir a l'escola la seva col.laboradora, la Dra. Alina Hirschman i ens va explicar moltes coses de l'univers i del sistema solar.
3. L'Àngel (el pare dela Mariona), va venir a la classe a ensenyar-nos a fer coets amb ampolles de plàstic, paper i cola.
4. Vàrem fer una votació i vam decidir enviar els coets al concurs europeu de la European Space Agency (ESA) i... ja sabeu el resultat!!! Estem molt contents!!!

4 comentaris:

  1. Acavem de llegir al diari la vostra aventura amb els coets i ens ha encantat veure sortien disparats des del pati!!!
    A més a més hem après també que alguns planetes són rocosos i d'altres de gas!!!
    Fantàstic!! Endavant cohets i felicitats!!Heu fet una gran feina!!

    Papas de l'Adrià Selvi. Un pingüí de P5

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats coets!

    estem molt orgullosos de la feina que esteu fent.

    mama i papa Pol Solsona

    ResponElimina
  3. Felicitats a l'Esther i a la classe dels Coets per la vostra fèina. Estem aprenent moltes coses amb vosaltres. Guardarem aquest diari com un tressor i l'experiència com algo inoblidable.

    Petonets,
    Isabel, mare de l'Èric Pié

    ResponElimina
  4. Moltíssimes gràcies a la Lidia per aquest gran record.
    Ha sigut un detallàs per tots nosaltres.
    Ha estat un plaer compartir aquest curs especial amb totes les famílies de P4 i l'Esther, una excel.lent professional i una gran persona. Que tingueu tots un bon estiu i torneu amb les piles posades per involucrar-nos en el proper curs.
    Petonets,
    Isabel, mare de l'Èric Pié

    ResponElimina